Barbaren
Oostpool

Paradevoorstelling

Barbaren is een oudejaarsconference door een gewone burger en ‘burgerwoede on acid’ volgens schrijver Johan Fretz. Te zien op de Parade en op de Sonsbeek Theater Avenue.

tekst: Johan Fretz
regie: Marcus Azzini
spel: Kirsten Mulder, Rick Paul van Mulligen, Elise van’t Laar en Teun Luijkx
decor: Oeri van Woezik

JE HAD TOT NU TOE NET ZO GOED OP DE BANK KUNNEN BLIJVEN ZITTEN WANT DE EERSTE HELFT VAN HET JAAR WERK JE TOCH VOOR DE BELASTINGDIENST EN DAN GAAN ZE DAAR DAN OOK NOG GODVERDOMME ELITAIR THEATER OVER STAAN MAKEN?!!! DAN MOETEN WE DAAR OOK WEER OM GAAN ZITTEN GNIFFELEN VOOR DE PRIJS VAN ZES BIER VOOR EEN KAARTJE?? MAAR DAT DACHT IK DUS EVEN MOOI NIET DAN TOCH!! NU IS HET KLAAR!! HET IS GODVERDOMME KLAAR!! WAT KAN IK KAPOTMAKEN?! WAT KAN IK KAPOTMAKEN?! WAT IN DIT HUIS IS GODVERDOMME AFBETAALD? MΓÇÖN VRIENDIN!! IK GEEF MΓÇÖN VRIENDIN EEN HOEK! NEE! NEE, WE MOETEN DE STRAAT OP! DIT SCHIJTLAND MOET KAPOT! WEG MET NEDERLAND! WE WILLEN EEN OPLOSSING! WE MAKEN ALLES KAPOT! WE WILLEN EEN OPLOSSING! KAPOT!!! FUCK!! AAAAAARGH!!

ps. door onvoorziene actuele gebeurtenissen kan de voorstelling mogelijk afwijken van het beeld dat uit deze tekst naar voren komt.

pps. aan deze tekst kunnen geen rechten ontleend worden met betrekking tot de prijs van een kaartje, en/of de prijs van een glas bier.

ppps. waarschijnlijk regent het.